lördag 19 mars 2011

Femte behandlingen

Det är svårt att fota utan att blixten suddar ut hela bilden. Den här bilden är tagen 6 veckor efter femte behandlingen. Det går långsamt nu. Tålamod krävs. Kanske får jag vänta med ärmlösa toppar till sommaren 2012.


Efter fjärde och femte behandlingen.

4 kommentarer:

  1. gud va fint det har blivit.
    jag håller också på att ta bort min tatuering en svart tribal på vänster arm. Har gjort min 3e behandling för 4 veckor sedan. jag följer din resa. :)

    SvaraRadera
  2. Hej, jag har precis gjort en ganska stor tatuering som jag blev väldigt missnöjd med, tyvärr. Trots att jag gick till en riktigt bra tatuerare, men ja, nåt gick väldigt fel, Nu måste jag troligtvis bleka ner delar av tatueringen för att fixa till det. Jag bor i Linköping och tänkte se om du vet nåt bra och billigt ställe i närheten?

    SvaraRadera
  3. Hej. Synd att du inte blev nöjd. Eller synd, det är ju förskräckligt egentligen. Jag vet tyvärr inte någon i Linköping så här på rak arm. Jag antar att du redan har googlat? Annars kan det kanske vara värt att åka till Naima på Naimas hårvård i Norrköping. Där kostar varje behandling 500 kr. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Jo, det känns inte alls roligt just nu. Tack så mycket för tipset, det ska jag verkligen kolla upp!

    SvaraRadera